Resultaten voor zinkwerk


zinkwerk
Dak en zinkwerk.
Wanneer wij zinkwerk aanbrengen, gaat dit zonder onderhoud jaren mee, buiten de de goten schoonmaken natuurlijk. Het maken van zinken daken, het herstellen of vernieuwen van zinken afvoer pijpen, goten en opvang reservoirs kunnen wij voor u verzorgen. Dak en zinkwerk.
loodgieters
DEVODAK: Daken Gevelbekleding Zinkwerk.
Zinkwerk zit me in de genen. Mijn vader geeft opleidingen en lag aan de basis dat ik voor het vak dakwerker heb gekozen. Toen ik voor mijn eerste werkgever startte, stond mijn vader me nog altijd bij met tips. Sinds 3.5 jaar werk ik voor eigen rekening.
zinken dakgoot op maat
Zinkwerk Dakwerken Munters.
Een correcte afwatering van uw dak is zeer belangrijk. Hiervoor werken we hoofdzakelijk met lood, wakaflex en zink. Het afwerkingsniveau van het lood en zinkwerk bepaalt in grote mate de levensduur van het dak, dus dit moet met veel aandacht en zorg uitgevoerd worden.
leien
Zinkwerk laten vernieuwen? Neem vandaag nog contact op met Joosen.
Voor vragen over zinkwerk kunt u gerust contact opnemen. Zinkwerk behoort tot een van onze specialiteiten. De montage en verwerking van zinkwerk vereist veel kennis en ervaring die bij onze medewerkers aanwezig is. Wanneer zinkwerk vakkundig is aangebracht gaat dit jaren mee zonder onderhoud.
WC ontstoppen
werkplaats, winkel en webshop Zinkwerk Groningen.
Zinkwerk-Groningen is een kleinschalig en ambachtelijk bedrijf, gevestigd in het dorp Overschild in de provincie Groningen. Gespecialiseerd in het verwerken en solderen van bladzink. Na ruim 35 jaar ervaring met zinkwerk op locatie wordt vanaf 2017 alleen nog in de werkplaats gewerkt.
aannemer dakwerken
Zinkwerk Dakwerken.
Naast het plaatsen van een dakbedekking zorgen wij ook voor een goede regenwaterafvoer. De uitvoering van de goten en regenwaterafvoeren zal bij ons gebeuren in zink of koper. U kan ook bij ons terecht voor alle mogelijke vormen van zinken dakgoten, dakkappellen, erkers en balkons.
riolering ontstoppen
Zinkwerk Afdichtingswerken en Dakwerken Alexander Kerkhoff Lommel Afdichtingswerken en Dakwerken Alexander Kerkhoff Lommel.
Home Zinkwerk Afdichtingswerken en Dakwerken Alexander Kerkhoff Lommel. Zink is net als koper een duurzaam materiaal. Zink is onderhoudsvrij en trekt geen vuil aan. Werken met zink vereist vakmanschap. Wij hebben dat vakmanschap in huis. Lodewijck de Raetstraat 79, 3920 Lommel.
loodgieters
Bedekkingen en zinkwerk Dakspecialist Dapan.
Bedekkingen en zinkwerk. Voor afwerking van platte daken werken wij met allerlei soorten bedekking, zoals bitumen, kunststof, of EPDM. Dit specialisme beheersen wij en voeren vanzelfsprekend alle benodigde werkzaamheden uit. Onze vakmensen passen geproduceerde prefab delen toe of maken bedekkingen en zinkwerk pas in het werk.
reparatie dakgoot zink

Contacteer ons