Op zoek naar zinkwerk?


zinkwerk
zinkwerk
Koper en zinkwerken Beernem L. Vandenbussche Zoon bvba.
Koper en zinkwerken: degelijke afwerking van uw dak. Werk uw hellend dak af met onze koper en zinkwerken in Beernem en wees zeker van een jarenlange duurzaamheid! Uw expert in koper en zinkwerk. Voor fijne dakafwerking kiest u traditiegetrouw voor zink of koperwerk. Lees meer
loodgieters
DEVODAK: Daken Gevelbekleding Zinkwerk.
Zinkwerk zit me in de genen. Mijn vader geeft opleidingen en lag aan de basis dat ik voor het vak dakwerker heb gekozen. Toen ik voor mijn eerste werkgever startte, stond mijn vader me nog altijd bij met tips. Sinds 3.5 jaar werk ik voor eigen rekening.
zinken dakgoot op maat
Zinkwerken Engelen Peter te Beringen, Limburg.
Eind jaren 60 richtte Henri Engelen een éénmansbedrijf op voor zinkwerken, sanitair, asfalt-werken en verkoop van gas en kachels. Na twintig jaar alleen gewerkt te hebben, vervoegde zijn zoon Peter het bedrijf en de werkzaamheden werden verder toegespitst op zink en asfaltwerken.
loodgieter
Home J. Pols Koper en Zinkwerken.
Skip over navigation. Voor al uw Koper en Zinkwerk! Welkom op onze website. Pols Koper en Zinkwerken is de specialist in maatwerk. Zowel nieuw werk als restauratiewerkzaamheden kunnen wij vakkundig uitvoeren. Pols Koper en Zinkwerken. 2902 KM Capelle aan den IJssel.
opmaat hypotheek
Dak en zinkwerk.
F 0516 423523. Dak en zinkwerk. Uw platte dak voorzien wij van een nieuwe bitumieuze bedekking, eventueel inclusief isolatie. Zowel bij nieuwbouw als renovatie en reparatie. Door gebruik te maken van SBS-toplagen voorzien van leislag wordt een lange levensduur gegarandeerd.
opmaat hypotheek
Dak en zinkwerk.
Wanneer wij zinkwerk aanbrengen, gaat dit zonder onderhoud jaren mee, buiten de de goten schoonmaken natuurlijk. Het maken van zinken daken, het herstellen of vernieuwen van zinken afvoer pijpen, goten en opvang reservoirs kunnen wij voor u verzorgen. Dak en zinkwerk.
loodgieters
Koper, lood, zinkwerken.
De dag van vandaag zijn de meeste hang-goten, afleiders, platte daken volledig belegd in zinkwerk. Ook bij het plaatsen van een nieuw dak of renovatie ervan wordt al ons loodwerk volledig tot in de puntjes afgewerkt want zonder mooie afwerking is het onmogelijk om kwaliteit te leveren.
reparatie dakgoot zink
AD-Zinkwerk Zinkwerk en dakbedekking.
Graag laten we u zien wat de mogelijkheden zijn met zink, verschillende toepassingen als zinken dekkers, zinkwerk als dakbedekking, hemelwaterafvoeren maar ook zinkwerk dat niet aan een pand is gebonden, zoals vijverranden en bloembakken. AD Zinkwerk draagt de naam vanuit de liefde en gedrevenheid voor het vak als zinkwerker.
afvoer ontstoppen

Contacteer ons