Meer resultaten voor zinkwerk


zinkwerk
Dakbedrijf
Wc verstopt: snelle oplossing klik op Het Kempens Riooltje.
Er kunnen verschillende oorzaken zijn als je WC verstopt is. Dat kan het gevolg zijn van slecht weggespoelde doekjes of vreemde voorwerpen die niet in een WC horen. Of er kan een probleem zijn met je rioleringsnetwerk rond het huis.
Koperwerken, zinkwerken, Brugge, West-Vlaanderen, Zedelgem, Veldegem.
Koper en zinkwerk. Martelez, dat u vindt in Zedelgem bij Brugge, is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in dak, koper en zinkwerk. Met klantentevredenheid als onze belangrijkste prioriteit. Onze goede reputatie in en buiten Brugge danken wij aan de combinatie van kwaliteitsmateriaal, respect voor de gemaakte afspraken, correcte prijzen, snelle service en oog voor detail. Lees Hier Verder
loodgieter
AD-Zinkwerk Zinkwerk en dakbedekking.
Graag laten we u zien wat de mogelijkheden zijn met zink, verschillende toepassingen als zinken dekkers, zinkwerk als dakbedekking, hemelwaterafvoeren maar ook zinkwerk dat niet aan een pand is gebonden, zoals vijverranden en bloembakken. AD Zinkwerk draagt de naam vanuit de liefde en gedrevenheid voor het vak als zinkwerker. Meer lezen
riool ontstoppen
Zinkwerk Feenstra Dakbedekking.
Wij kunnen het zinkwerk vakkundig bij u komen monteren. Hierbij letten wij goed op de afwerking van de hoekdetails, een geschikte aansluiting op de bestaande goten en een perfecte kwaliteit van de soldeernaad. U kunt ook gewoon zinkwerk bij ons bestellen en deze zelf monteren.
dakwerken van hoof
Zinkwerk Hegeraat.
Wij zijn als één van de weinige bedrijven op dit vakgebied gespecialiseerd in het leveren en het installeren van koperen of zinken roevendaken en felsdaken. Als jong en dynamisch bedrijf bieden we u de hoogste kwaliteit en de beste garantie in zinkwerk.
loodgieters
Dak en zinkwerk Onderhoud en reparatie van uw dak Bijlstra Installaties.
Heeft u vragen over dak en zinkwerk of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Er zijn talloze mogelijkheden om u van goed dak en zinkwerk te voorzien.
loodgieters
Zink en koperwerken Vm-g Zink Dakwerken Beerse zinkwerk plat dak.
Welkom bij VM-G Zink. Uw vertrouwde dakwerker met specialisatie in zinkwerken. VM-G Zink Bvba is een toonaangevend dakwerkersbedrijf te Beerse Turnhout. We voorzien onze klanten van een alomvattende aanpak vanaf het eerste gesprek tot en met de uitvoering van de werken.
Zinkwerk: techniek en praktijk Opleiding SBM.
Opleiding HVAC, elektro en sanitair. Zinkwerk vraagt vakmanschap. Deze opleiding geeft u de aanzet. Onder begeleiding van een ervaren specialist oefent u de techniek en praktijk van het zinkwerk in. Na de demonstratie kunt u veelvuldige praktijkoefeningen uitvoeren en leert u diverse verbindingen maken.
Loodwerk / zinkwerk dak gevel Antwerpen Offerte lood zinkwerken.
gevelafwerking in lood, zink, koper, inox. herstellingswerken beschadigd zinkwerk / koper, vb bij waterinfiltratie. geheel of gedeeltelijk vervangen lood zinkwerk. Info, prijs offerte. Voor lood, koper of zinkwerk groot of klein, t is bij Naegels uit Berlaar dat je moet zijn!

Contacteer ons