Meer resultaten voor regenwaterafvoer zink


regenwaterafvoer zink
Richtprijzen riolering en afvoer Sanitair en water Livios.
Dakgoot zink 07/10 50, kg/m. Aansluiting openbare riool, ø 150. Septische put, PE 3.000 liter. Afvalwaterput, beton 3.000 liter. Verliesput, diepte 10 meter. Regenwaterafvoer in zink, afvoerpijp ø 10 cm. Regenwaterafvoer in koper, afvoerpijp ø 10 cm. Regenwaterput, beton 3.000 liter.
anwb
Dakwerken Gielen.
Naast het plaatsen van dakbedekking, zorgen wij dus ook voor een goede regenwaterafvoer. Onze dakgoten, kielgoten en aflopen gebeuren voornamelijk in zink, maar dat is niet alles. Een woning kan verder ook in zink afgewerkt worden met een dak in staande naad.
smeedijzer beslag
Zink Koper Cauwelier.
Cases dak zink. Cauwelier levert en plaatst al het nodige zink en koperwerk om het dak van uw woning af te werken. Of Cauwelier ook zorgt voor de afwerking van uw dak? Voor elke regenwaterafvoer hebben wij de geschikte oplossing.
Krediet vergelijken
AZ Renovatie, Deurne, zink, koper, pvc, bakgoten, hanggoten, dakgoten.
Zink en koperwerk voor al uw dakgoten. Een dakgoot van AZ Renovatie in Deurne is meer dan enkel een dakgoot. Wij plaatsen uw regenwaterafvoer volgens uw wensen, gaande van dak tot hanggoot. Vervolgens zorgen wij voor esthetische afwerking, zodanig dat uw huis tot in de kleinste puntjes voltooid is.
hoeveel kost lippen opvullen
BUIZEN VIERK 10/10CM ANTHRA-ZINC 0.8MM 2M.
SCHARNIERHAAK VIERK 10/10 ZONDER PIN ZINK ZWART 25ST/DOOS. 325, per stuk ex. Log in voor uw persoonlijke prijs. min hoeveelheid 1 stuk. BOCHT VIERKANT 10/10CM ANTHRA-ZINC 25ST/PAK. 1681, per stuk ex. Log in voor uw persoonlijke prijs. min hoeveelheid 1 stuk. SCHARNIERHAAK VIERK 10/10 ZINK ZWART 20ST/DOOS.
statafels te koop
Bocht 85 zink Regenpijp hemelwaterafvoer Scherp geprijsd.
Bocht 85 zink 80 mm. Met de bocht 85 zink maakt u een bocht in de regenpijp van uw regenwaterafvoer. De bocht 85 zink is verkrijgbaar in de volgende diameters.: De bocht 85 zink is aan de bovenkant voorzien van een mof aansluiting.
Zonnepanelen installeren
Regenwaterafvoer bestellen? Dat kan voordelig bij PVC Voordeel!
Voor uw afvoersysteem heeft u bij PVC Voordeel de keuze uit vele materialen. Naast PVC hebben wij onder andere een regenwaterafvoer van zink in ons assortiment. Zowel de dakgoot als de regenpijp en hulpstukken zijn leverbaar in dit sterke materiaal. Een regenwaterafvoer van zink blijft ook tijdens extreem weer goed functioneren.
Zinkwerken Lovendegem voor de mooiste dakgoten.
te werk met zink. U hoeft echter geen voorstander te zijn van zinkwerken, wij zijn zeer veelzijdig en plaatsen de persoonlijke wens van de klant steeds voorop. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om voor PVC of hardhout te kiezen voor uw regenwaterafvoer.

Contacteer ons